Nytt Speider år!

Nå er endelig tiden inne for nytt speider år! Vi starter opp onsdag 8/9 ute ved speiderhytta, Bevere (siste året i barnehage t.o.m 2. klsse) 17.30-18.30 og Flokk (3. og 4. klasse)/Tropp (5. klasse til 16 år) 18.30-19.30. Vi gleder oss. Speiderhilsen fra lederne.
 
Husk drikkeflaske og klær tilpasset været, vi er ute.
 
 
 
Vi er også på Facebook:
Flosta Speidergruppe
 
 

Juleavslutning

For en fantastisk fin bukett bevere, speidere og ledere vi har! Tusen takk for et fint siste møte for 2020. Vi koste oss med grøt, lek og julestjerne verksted. Alle stjernene ble super fine! Maria hadde også med en kjempe koselig julehilsen til alle sammen.

Vi har pyntet bål huset med julelys og håper at alle som bruker det eller bare går forbi i skumrings/nattetimene får det litt ekstra hyggelig.

Med dette ønsker vi dere alle en deilig adventstid og God Jul! Vi gleder oss til et nytt speider år -Lederne 

 

En flott avslutning på Høsten


Nå er høsten på hell og vi prøver å være kreative å tenke litt annerledes når vi samles. Vi er så heldige å har det fine utehuset, hvor vi sitter tørt og får varme fra bålet.

Beverleder i det kreative hjørnet: Alle beverne som var til stede på møtet i går fikk være med å lage en høst hilsen. Noe er klargjort på forhånd og noe måtte beverne gjøre selv. Tanken var at vi nå låser døren for høsten og ønsker vinteren velkommen. Det er det nøkkelen symboliserer. Bladet har to sider, hvor den ene siden er grønn og den andre oransje. det er
limt en liten lapp på den ene siden, på den skulle beverne skrive det de liker best med høsten eller noe annet hyggelig til noen de er glad i.Alle gjorde en formidabel jobb. Alle var også veldig stolte av jobben de hadde gjort, med god grunn!

Flokk og Tropp: Maria hadde laget natur bingo til speiderne, her måtte alle jobbe individuelt og samtidig prøve å samarbeide. Sneglehus, som viste seg å være det vanskeligste å finne,
var det en speider som klarte å finne og dermed fikk full pott! Hurra.Til slutt på møtet var alle enige om at dette var en veldig gøy oppgave.

Tusen takk for et hyggelig møte, Lederne 🙂

 

Halloween 31.10

I år ble det arrangert åpen Halloween fest for alle som ville kommer. Vi ordnet til spøkelsesgang i en av bunkerne, pyntet på utsiden, hadde litt ulike aktiviteter og enkel servering. Dette var kjempe vellykket og mange positive tilbakemeldinger fra deltagerne. Vi satser på reprise i 2019. Takk til alle som på en eller måte bidro, særlig ledere fra Eydehavn speidergruppe, Geir Henning og Camilla for lån av utstyr og hjelp underveis, Harald for snekring av kiste og Kaja for en fantastisk ufyselig kake.

2

Tegning var populært.46

Pynting av cupcakes8

Kajas flotte og ufyselige kake.