En flott avslutning på Høsten


Nå er høsten på hell og vi prøver å være kreative å tenke litt annerledes når vi samles. Vi er så heldige å har det fine utehuset, hvor vi sitter tørt og får varme fra bålet.

Beverleder i det kreative hjørnet: Alle beverne som var til stede på møtet i går fikk være med å lage en høst hilsen. Noe er klargjort på forhånd og noe måtte beverne gjøre selv. Tanken var at vi nå låser døren for høsten og ønsker vinteren velkommen. Det er det nøkkelen symboliserer. Bladet har to sider, hvor den ene siden er grønn og den andre oransje. det er
limt en liten lapp på den ene siden, på den skulle beverne skrive det de liker best med høsten eller noe annet hyggelig til noen de er glad i.Alle gjorde en formidabel jobb. Alle var også veldig stolte av jobben de hadde gjort, med god grunn!

Flokk og Tropp: Maria hadde laget natur bingo til speiderne, her måtte alle jobbe individuelt og samtidig prøve å samarbeide. Sneglehus, som viste seg å være det vanskeligste å finne,
var det en speider som klarte å finne og dermed fikk full pott! Hurra.Til slutt på møtet var alle enige om at dette var en veldig gøy oppgave.

Tusen takk for et hyggelig møte, Lederne 🙂